Kortingen van 25% tot 40%! Gratis verzending vanaf € 50 Snelle levering vanuit Jako Duitsland Showroom van 800 m² in Zoersel

Algemene voorwaarden

Jako Teamwear is eigendom van De Backer Sport BV, Achterstraat 92, 2980 Zoersel. BTW: BE 0863.511.816.
Voor vragen of meer informatie neemt u best contact op via mail op info@jakoteamwear.be of via telefoon 03/294.90.30.

PRIJZEN

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

VERZENDKOSTEN WEBSHOP

Eventuele verzendekosten worden vermeld bij afhandeling van uw bestelling.
Verzendingen in België zijn gratis voor bestellingen vanaf 50€.
Verzendingen in Nederland zijn gratis voor bestellingen vanaf 100€.
Eventuele retourzendingen zijn steeds op eigen kosten.

VERZENDINGEN

Jako Teamwear werkt met Bpost voor verzendingen vanuit de winkel in België en met DPD voor rechtstreekse verzendingen vanuit Jako Duitsland.

U kan uw artikelen thuis of op een adres naar keuze laten leveren. Als u niet thuis bent wanneer uw pakket wordt aangeboden, krijgt u een verwittiging in de brievenbus. De volgende de dag ligt uw pakket klaar in uw postkantoor.

LEVERTIJD

Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling op dezelfde of op de daaropvolgende werkdag afgehandeld (dinsdag tot en met vrijdag, met uitzondering van weekends en vakantiedagen). U ontvangt uw bestelling dan binnen de 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. De leveringstijd kan eventueel afwijken. Dit is afhankelijk van de bestemming en/of tijdstip van betaling. Jako Teamwear is niet aansprakelijk voor vertraging van een bestelling. Contacteer ons via mail of telefoon indien u vragen heeft mbt. de levertijd van uw bestelling.

Voor teamwear dat rechtstreeks vanuit Jako Duitsland geleverd wordt, kan de leveringstijd afwijken.

OMRUILEN

U heeft tot 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de producten om uw bestelling in te ruilen.

Dit kan gratis in onze winkel of op eigen kosten via post. Producten mogen enkel ingeruild worden in originele, volledige, onbeschadigde en ongebruikte staat. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen, gifts en verpakkingsmaterialen dienen toe te worden gevoegd bij de retourzending. Indien het product niet in originele staat wordt geruild, wordt het aankoopbedrag niet terugbetaald.

Bedrukte producten kunnen nooit omgeruild worden.

Retouradres:

JAKO TEAMWEAR
p/a De Backer Sport Bvba
Achterstraat 92
2980 Zoersel

Koper dient zijn rekeningnummer toe te voegen, zodat Jako Teamwear de terugbetaling kan uitvoeren. Enkel het werkelijk betaalde bedrag wordt terugbetaald en dit binnen de 14 dagen nadat de producten in originele staat op het retouradres werden ontvangen.

Jako Teamwear is niet aansprakelijk voor enige schade, diefstal of verlies bij het terugzenden aan de verpakking en/of het product.

Gedragen, bedrukte en/of beschadigde producten zullen in geen geval teruggenomen worden!

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Jako Teamwear houdt altijd persoonlijke gegevens zoals je naam, adres, email adres, en telefoonnummer vertrouwelijk. Deze zullen alleen gebruikt worden voor intern gebruik. Jako Teamwear verhuurt, verkoopt, deelt of verstrekt deze persoonlijke gegevens van de klant nooit aan derden of niet-verbonden bedrijven. Bestellingen die incompleet en/of niet naar waarheid ingevuld zijn kunnen niet in behandeling worden genomen.

MAATVOERING

Maatvoering wordt in Europese maten weergegeven.

BETALING

Jako Teamwear accepteert betalingen via bankkaart en CreditCard. Volg de stappen op onze webshop!

KLANTENSERVICE

Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen tijdens onze openingsuren via telefoon 03/294.90.30 of via mail op info@jakoteamwear.be

OPENINGSUREN SHOWROOM

  • dinsdag – donderdag en vrijdag 10.00u - 12.30u en 13.30u - 18.00u
  • woensdag 10.00u -18.00u doorlopend
  • zaterdag 9.00u – 17.00u doorlopend
  • zondag en maandag gesloten.

ALGEMEEN

De kopende partij gaat op het moment van betaling automatisch akkoord met alle bovengenoemde voorwaarden. Op het moment dat hiervan wordt afgeweken behoudt Jako Teamwear ten alle tijden het recht de geplaatste bestelling te annuleren.

In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Antwerpen bevoegd. Het Belgisch recht is steeds van toepassing.

Bij gebruik van deze website verklaart u zich akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Contacteer ons